Overslaan en naar de inhoud gaan
De dienst burgerzaken blijft tot 31 augustus 2020 op afspraak werken.
Andere diensten zijn vanaf 1 juli 2020 terug vrij toegankelijk, maar we raden sterk aan om nog een afspraak te maken.
Meer info over de maatregelen rond corona Ik heb hulp nodig

Nieuws

Vragen over het coronavirus?

Welke impact hebben de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus in onze gemeente en waar kan je terecht met vragen?

Huis-aan-huisophalingen

Vanaf maandag 6 juli zullen de huis-aan-huisophalingen van restafval, PMD en papier en karton starten om 06u00.

Afgelasting oefenwedstrijd Wortegem-Petegem

Vanuit de federaties Cycling Vlaanderen en Belgian Cycling, het gemeentebestuur van Wortegem-Petegem en de organiserende club wensen we alle sterkte aan de familie, vrienden en club (VDM Trawobo Cycling Team) van Niels De Vriendt.

Te Deum

Ter gelegenheid van de Nationale Feestdag zal het Te Deum gezongen worden in de Sint-Martinuskerk te Petegem op zondag 26 juli 2020.

Nieuwe betaalopties De Lijn

De Lijn zet in op allerlei nieuwe betaalopties. Hierbij streven ze naar een veilige en aangename reiservaring voor alle klanten.

Werken Elsegemplein

Vanaf 1 juli 2020 zal er geen doorgang mogelijk zijn op het Elsegemplein ter hoogte van huisnummer 5. Een omleiding wordt voorzien via de Driesstraat en de Kortrijkstraat.

Noodweer

Heb je stormschade? Geef het aan via het online formulier op www.bvlar.be/stormschade. Hou het noodnummer 112 vrij voor dringende oproepen.

Steunmaatregelen lokale economie

Het gemeentebestuur blijft mogelijkheden onderzoeken om de lokale economie een handje te helpen. Om de heropening van handelszaken een duwtje in de rug te geven, zal een activiteitenbundel bij alle inwoners bedeeld worden.

Warme dagen

Met deze warme dagen willen we iedereen er graag nog eens aan herinneren om goed zorg te dragen voor zichzelf en voor anderen. Denk hierbij ook aan (huis)dieren!

Herbruikbare bekers

Verenigingen en gemeentediensten binnen het werkingsgebied van I.VL.A. kunnen herbruikbare bekers ontlenen via een aanvraag bij de Kringwinkel Zuid-Oost-Vlaanderen.

Thuis in de Toekomst

Hoe we leven verandert razendsnel. Hoe we wonen ook. Wat er allemaal anders wordt, is niet altijd even duidelijk.

Zwemmen tegen verminderd tarief

Vanaf 1 januari 2019 kunnen de inwoners van Wortegem-Petegem, via het gemeentebestuur Wortegem-Petegem, een korting bekomen op de aankoop van hun beurtenkaart of abonnement in zwembad ‘zwem.com’ in Oudenaarde en zwembad ‘de Treffer’ in Waregem.

Mijn Dossier

Wist je dat je verschillende attesten en documenten van thuis uit kan printen?