Overslaan en naar de inhoud gaan
jeugd

Buitenspeeldag

De Buitenspeeldag is een initiatief van Nickelodeon, Ketnet, VTMKZOOM, Studio 100 TV, de Vlaamse gemeenten en de Vlaamse overheid. De vier televisiezenders gaan op woensdag 22 april 2020 van 13u30 tot 17u00 op zwart. Je hebt die dag dus geen enkel excuus om binnen te blijven! Overal in Vlaanderen worden er leuke activiteiten georganiseerd waarin je al je energie kwijt kan. Trommel al je vrienden en buren op om mee buiten te gaan sporten en spelen!

NIEUW: de kinderen zullen vrij kunnen kiezen uit heel wat activiteiten op het domein. Vooral bij de jongere kinderen willen we vragen aan de ouders om hen deze namiddag te begeleiden. Alle ouders zijn welkom om deze namiddag mee te spelen. 
Op woensdag 22 april 2020 zijn alle kinderen van 5 tot 14 jaar welkom van 13u30 tot 17u00 in domein de Ghellinck. Schrijf je in via jeugddienst@wortegem-petegem.be, vermeld daarbij de naam en leeftijd van je kind(eren) en een gsm-nummer van de ouders.

Hou er rekening mee dat er foto's getrokken worden die gepubliceerd kunnen worden via diverse communicatiekanalen van de gemeente.

buitenspeeldag buitenspeeldag