Overslaan en naar de inhoud gaan
De gemeentelijke administratieve diensten en het OCMW blijven nog zeker tot en met 31 augustus 2021 op afspraak werken.
Een afspraak maken kan via het nummer 056 68 81 14. Bij de dienst burgerzaken kan je online een afspraak maken.
Meer info over de maatregelen rond corona Meer info over de vaccinatiecampagne

Overzicht verkeersinfo en wegenwerken

Via onderstaande link krijg je een visualisatie van alle wegeniswerken in en rond Wortegem-Petegem:
Geopunt - Wortegem-Petegem.

Verkeersinfo

De volledige tekst van de tijdelijke verkeersreglementen naar aanleiding van werken en evenementen kan je terugvinden bij bekendmakingen.

  • Wegens werken op de Heerbaan is er beurtelings verkeer voorzien vanaf schoolke Moregem tot aan kapel O.L.V. Ten Doorn. Er worden mobiele verkeerslichten voorzien. Deze werken zullen tot 31 juli 2021 duren (onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden).
  • Van 12 april tot (vermoedelijk) 1 september 2021 wordt er gewerkt op de N8 in het industrieterrein Meersbloem, waarbij de weg volledig afgesloten zal zijn. Alle verkeer wordt in beide richtingen omgeleid via de Kortrijkstraat.
    Meer info
  • Op de site Petegemplein 5 zijn de afbraakwerken, riolerings- en wegeniswerken uitgevoerd. Op dit moment is er geen verkeershinder.Meer info
  • Fluvius, Farys, Telenet en Proximus voerden aanpassingswerken aan de nutsvoorzieningen uit op de Waregemseweg. Deze werken gaan vooraf aan de wegenis- en rioleringswerken op de Waregemseweg die, onder voorbehoud van het verkrijgen van de nodige vergunningen, in het najaar van 2021 zullen starten.