Overslaan en naar de inhoud gaan
De gemeentelijke administratieve diensten en het OCMW blijven nog zeker tot en met 30 september 2020 op afspraak werken.
Een afspraak maken kan via het nummer 056 68 81 14 of via mail naar gemeente@wortegem-petegem.be.
Meer info over de maatregelen rond corona Ik heb hulp nodig

Overzicht verkeersinfo en wegenwerken

Via onderstaande link krijg je een visualisatie van alle wegeniswerken in en rond Wortegem-Petegem:
Geopunt - Wortegem-Petegem.

Verkeersinfo

De volledige tekst van de tijdelijke verkeersreglementen naar aanleiding van werken en evenementen kan je terugvinden bij bekendmakingen.

 • Vanaf 21 september 2020 start aannemer THV Flu-Tech B met werken in de Boeregemstraat, Diepestraat en Oudenaardseweg in opdracht van Fluvius. De werken zullen ongeveer 4 weken duren.
  Meer info
 • Op 22 september 2020 vindt in Anzegem het Belgisch Kampioenschap wielrennen plaats voor dames en heren elite. Vermijd het parcours die dag.
  Meer info
 • Van 12 september tot en met 2 oktober 2020 worden herstellingswerken uitgevoerd ter hoogte van de spooroverweg in de Kloosterhoek. Er wordt een omleiding voorzien.
  Meer info
 • Vanaf 6 augustus 2020 worden werken uitgevoerd in de Gotstraat. Tijdens de werken zal er geen verkeer langs de werfzone mogelijk zijn. Een omleiding wordt voorzien.
  Meer info
 • Op de site Petegemplein 5 zijn de afbraakwerken, riolerings- en wegeniswerken uitgevoerd. De eigenlijke bouwwerken starten vermoedelijk na het bouwverlof. Op dit moment is er dus geen verkeershinder.
  Meer info
 • Door de werken aan de rotonde van Kerkhove, kan er ook hinder in onze gemeente ontstaan. Zwaar verkeer van en naar Petegem zal via de N8 worden omgeleid.
  Meer info
 • Fluvius, Farys, Telenet en Proximus voerden aanpassingswerken aan de nutsvoorzieningen uit op de Waregemseweg. Deze werken gaan vooraf aan de wegenis- en rioleringswerken op de Waregemseweg die, onder voorbehoud van het verkrijgen van de nodige vergunningen, begin 2021 zullen starten.