Overslaan en naar de inhoud gaan
Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken, neemt ook onze gemeente maatregelen. 
Onze diensten werken enkel op afspraak, maar blijven wel telefonisch bereikbaar.
Meer info Ik heb hulp nodig Ik wil hulp bieden
Speel Challenge

Speel Challenge

Maak jezelf speelproof voor de lente!

Ook in ‘blijf in-u-kot’ tijden is het belangrijk om de speelspieren niet te laten verzwakken! Maak jouw lichaam volledig speelproof met deze 10 Days Speel Challenge! We gaan met jou creatief, sportief en vooral speels aan de slag en beloven jou na tien dagen de speelkriebels in je lijf waar je altijd al van droomde!

Hoe?

Progressie is vooral visueel zichtbaar. Start daarom met een foto van jouw saaie, onspeelse zelve en hou die goed bij tot het einde van de challenge.

Het programma start op maandag 6 april en we beloven een verrassend resultaat op vrijdag 17 april.
Omdat de spieren ook wat moeten rusten, lassen we een pauze in op 11 en 12 april, maar laat jullie gerust gaan om op deze dagen extra te trainen!

We zorgen voor een gevarieerd programma voor drie leeftijdsgroepen: kleuters, lagere school en tieners. Via de Facebookpagina en via mail krijgen de drie leeftijdsgroepen dagelijks om 10u hun uitdaging. Voer jouw activiteit uit en neem een foto. Omdat het
belangrijk is om ervaringen te delen, kan je lid worden van de Facebookgroep ‘Speel Challenge’ en daar jullie hoogtes, maar ook laagtes delen. Samen overwinnen we alles!

Af en toe lassen we een Bootcampsessie in. Dit is een opdracht voor alle leeftijdsgroepen die op korte tijd moet uitgevoerd worden. Hou jouw mailbox en de Facebookpagina goed in de gaten voor deze extra speelse uitdagingen!

Maak ten slotte op vrijdag 17 april jouw speelse NA-foto en bewonder het resultaat! Stuur de VOOR– en NA-foto naar 
Silke Van de Jeugddienst samen met jouw adres en ontvang een verrassing voor jouw harde werk!

Wie de uitdagingen via mail wil ontvangen, kan zich registreren via dit formulier.

Veel succes!

kind