Verkaveling Ridobel Lindestraat en St. Martinusstraat

De werken tijdens de aanleg van de nieuwe verkaveling Ridobel door de VMSW en de SHM Vlaamse Ardennen worden opgesplitst in 2 fases.  

In een eerste fase wordt de riolering aangepast in de St. Martinusstraat tussen Petegemplein en Ommegangstraat en wordt ook de riolering aangelegd binnen de verkaveling (op de site Ridobel). De werken gaan van start op 18 september 2017 en zullen onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden duren tot 17 november 2017.

In een tweede fase, afhankelijk van de vooruitgang van de bouwwerken, wordt gestart met de afwerking van de wegenis. De start van deze werken is voorzien voor het najaar van 2018. Dit is na de bouw van de woningen en appartementen.
De werken zullen weinig hinder veroorzaken, maar de Lindestraat zal tijdelijk voor alle verkeer moeten afgesloten worden (vermoedelijk kort na 18 september 2017). Ook de St. Martinusstraat tussen de Lindestraat en de Ommegangstraat zal niet toegankelijk zijn. Een plaatselijke omleiding wordt voorzien.

Voorafgaandelijk aan deze werken, dienen de nutsmaatschappijen ook aanpassingen te voorzien aan de nutsleidingen. Deze werken zullen vermoedelijk eind augustus 2017 starten.

Op de hoogte blijven van alle updates? Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!