Roadshow 'brandpreventie bij u thuis'!

Binnen de Hulpverleningszone Vlaamse Ardennen had de werkgroep Brandpreventieadviseurs (BPA) het lumineuze idee om elke maand een stad/gemeente van onze zone te bezoeken en een infosessie “brandveilig wonen” geven, specifiek gericht op brandveiligheid thuis. Er werd een aanhangwagen omgebouwd tot demonstratievoertuig waar de brandpreventieadviseurs de verschillende types rookmelders voorstellen, videofilms en presentaties laten zien ivm brandpreventie thuis geven, en nog veel meer… Kortom, waar deze aanhangenwagen opgesteld staat kan u terecht met al uw vragen over brandveiligheid thuis.
Om dit initiatief kenbaar te maken binnen onze zone werd werk gemaakt van een roadshow die elke stad/gemeente van onze zone zal aandoen om brandpreventie thuis onder de aandacht te brengen.
 
In Wortegem-Petegem gaat de infosessie door op 9 oktober 2017 om 19u in de gemeentelijke feestzaal.

Ben je van plan om een rookmelder aan te schaffen? Ga dan zeker eens langs op de dienst bevolking en steun de Stichting Brandwonden met jouw aankoop.

WORD BRANDWEERMAN
Hulpverleningszone Vlaamse Ardennen is nog steeds op zoek naar gemotiveerd personeel. Interesse? Surf naar www.bvlar.be/jobs of stuur een mail met je gegevens of vragen naar jobs@bvlar.be.
Op www.ikwordbrandweer.be vind je ook heel wat informatie.

Hulpverleningszone “Vlaamse Ardennen”
Brandweerpost Zottegem
Meengracht 2
9620 Zottegem
Tel. 055 31 15 60
www.bvlar.be

Hoor je de brandweersirenes? Volg ons op FB en Twitter!
www.facebook.com/bvlar
@bvlar