Overslaan en naar de inhoud gaan

Op zondag 26 mei is er Memorial Day op de Amerikaanse Begraafplaats in de Wortegemseweg.
Die dag zijn er enkele tijdelijke verkeersmaatregelen:

  • Parkeerverbod op parking voor Amerikaanse begraafplaats, in de Bossstraat tussen de Wortegemseweg en de Fazantenlaan, in de Fazantenlaan, in de Wortegemseweg tussen de Bosstraat en de Fazantenlaan en in de Flanders-Fieldweg tussen de Wortegemseweg en huisnummer 11 van 12u30 tot 18u00. De toegang is er bovendien verboden van 14u00 tot 16u45, dit geldt ook voor de Wortegemsesteenweg tussen de Galgewegel en de gemeentegrens met Wortegem. 
  • Het verkeer in de Galgestraat, komende van Wortegem, wordt ter hoogte van het kruispunt met de Bosstraat omgelegd via de Felix Verhaeghestraat naar het centrum van 14u00 tot 16u45.
  • Het verkeer in de Expresweg, komende van de E17 en Wielsbeke, wordt ter hoogte van het kruispunt met de Flanders-Fieldweg omgelegd via de Anzegemseweg naar Wortegem en Oudenaarde van 14u00 tot 16u45.
  • Het verkeer in de Wortegemseweg, komende van de Franklin Rooseveltlaan, wordt ter hoogte van het kruispunt met de Nachtegaallaan omgelegd via de Nachtegaallaan, Brouwerijstraat en de Galgestraat naar Wortegem van 14u00 tot 16u45.

Meer info.