Overslaan en naar de inhoud gaan
adam en eva

Is het je droom om eens te schitteren op het witte doek? Of wil je graag meewerken achter de schermen van een professionele langspeelfilm? Hou je dan alvast klaar in 2019!

Voor een uniek filmproject in de Vlaamse Ardennen worden tal van vrijwilligers uit Wortegem-Petegem gezocht die deel willen uitmaken van deze ambitieuze productie. 

ADAM EN EVA
Veel kan nog niet verteld worden over het verhaal. Wel geeft het productieteam graag mee dat de film, genaamd “ADAM & EVA”, een charmante volksfilm is waarvan drama, romantiek en vooral HUMOR de belangrijkste basisingrediënten zijn. 

WIE SCHITTERT NAAST BOB DE MOOR EN MARIJN DEVALCK OP HET WITTE DOEK?
Uniek aan dit project is dat iedere inwoner van Wortegem-Petegem de kans krijgt om deze twee doorwinterde acteurs bij te staan, zowel als derde hoofdrolspeler of als één van de tientallen bijrollen en figuranten in de film. En het leuke is: ervaring is niet nodig! 
Schrijf je vlug in voor de audities en misschien word jij wel de derde hoofdrolspeler?!

AUDITIES OP 1, 2 EN 3 FEBRUARI 2019
Ervaring is geen must, motivatie des te meer! 
En deze motivatie kan je alvast meebrengen op het auditieweekend van 1, 2 of 3 februari 2019 in het erfgoedhuis “De Ganck”, Sint-Antoniusplein 10, te Moortsele.
Iedereen maakt kans! 
Aarzel niet en stuur een gemotiveerde e-mail met korte CV en één of liefst meerdere foto’s van jezelf naar evaenadam@telenet.be. 
Op de Facebookpagina ‘Adam en Eva’ kan je alvast eens een kijkje nemen naar de beschikbare rollen!

HOBBYKOKS IN WORTEGEM-PETEGEM?
Om de kosten van de productie te drukken wordt heel graag beroep gedaan op jullie kookkunsten voor een minimale crew (4-8 pers.). Willen jullie de sterspelers graag verwennen met jullie favoriete gerecht? Stuur dan vlug een e-mail naar evaenadam@telenet.be. Alle onkosten worden uiteraard vergoed.

ASSISTENTEN PRODUCTIELEIDERS
Van het zoeken naar de perfecte filmlocatie tot het organiseren van de langverwachte première; de taak van het productieteam is allerminst een saaie opdracht! 
Kan je je tijdens 2019 enkele dagen vrijmaken en help je graag mee in een gedreven productieteam? Stuur dan heel vlug je gemotiveerde e-mail naar evaenadam@telenet.be

Inschrijven is dus de boodschap en hopelijk wordt nieuw talent ontdekt uit de wondermooie gemeente Wortegem-Petegem! 
Blijf het project vooral volgen op de Facebookpagina ‘Adam en Eva’.