Overslaan en naar de inhoud gaan

Begin oktober 2017 startte aannemer RTS uit Zedelgem met de aanleg van het nieuwe gemeentelijk recyclagepark met bijhorende toegangsweg langsheen de Waregemseweg. 

Eén jaar later kijken we met spanning uit naar de finale fase van het project. 
Volgens een voorzichtig opgemaakte planning wordt de bestaande infrastructuur op het oude recyclagepark ontmanteld vanaf maandag 12 november 2018.
Tijdens diezelfde werkweek zal het nieuwe recyclagepark worden opgebouwd met de verplaatste infrastructuur. 

Het einde van de werken is voorzien rond maandag 19 november 2018.
De daaropvolgende dagen zijn nodig om alle andere technische aansluitingen te realiseren, waarna een uitgebreide test van de verplaatste weegbruggen en elektronica kan plaatsvinden.

Tussen 12 en 20 november 2018 zal het bestaande recyclagepark daardoor ontoegankelijk zijn voor alle publiek. 

Alle betrokken diensten en partijen stellen alles in het werk om de overgang naar het nieuwe recyclagepark zo efficiënt en vlot mogelijk te laten verlopen. 
Het gemeentebestuur hoopt tegen woensdag 21 november 2018 het nieuwe recyclagepark aan de Waregemseweg (tussen huisnrs. 43 en 45), dat voldoet aan alle hedendaagse regelgeving, te kunnen openen!

Verdere berichtgeving omtrent eventuele aanpassingen in de planning kunt u terugvinden in de digitale nieuwsbrief, op de website en op de facebookpagina van de gemeente.