Overslaan en naar de inhoud gaan
Kids met een mening

Woon jij in Wortegem-Petegem en ben jij tussen 8 en 14 jaar? Dan willen wij heel graag jouw stem horen! 

Om het vrijetijdsaanbod in Wortegem-Petegem meer af te stemmen op wat de kinderen nu echt willen nodigen we alle kinderen en tieners tussen 8 en 14 jaar uit om een online enquête in te vullen. Daarmee willen we te weten komen wat jullie vinden over leven in onze gemeente en over jullie buurt. Die informatie kan nuttig zijn om te werken aan een betere buurt voor jullie. 

Je bent niet verplicht om de vragenlijst in te vullen, maar het is natuurlijk best als er zoveel mogelijk kinderen en tieners hun mening geven. Het is belangrijk dat je goed nadenkt over wat jij zélf vindt. Er zijn geen foute antwoorden.

Sommige woorden staan in kleur aangeduid. Dat zijn woorden die misschien niet iedereen begrijpt. Op die gekleurde woorden kan je klikken en dan krijg je uitleg over het woord. Als je op een vraag geen antwoord weet, is dat geen probleem. Je kan ook meestal aanduiden dat je het niet weet. 

Wil je graag meehelpen om van Wortegem-Petegem een leukere gemeente voor kinderen te maken? Vul dan zo vlug mogelijk de enquête in via http://start.jeugdmonitor.vlaanderen.be.

Op deze website wordt er een Groepscode en een Startcode gevraagd. Dit is afhankelijk van in welke klas je zit:

 • 3de en 4de leerjaar:
  - Groepscode: 207
  - Startcode: spelen
 • 5de en 6de leerjaar:
  - Groepscode: 208
  - Startcode: spelen
 • 1ste en 2de middelbaar:
  - Groepscode: 209
  - Startcode: spelen

Veel succes en alvast bedankt om jouw stem te laten horen!