Overslaan en naar de inhoud gaan
De gemeentelijke administratieve diensten en het OCMW blijven enkel op afspraak werken.
Een afspraak maken kan via het nummer 056 68 81 14. Bij de dienst burgerzaken kan je online een afspraak maken.
bouw- en renovatieadvies

Is je woning klaar voor de toekomst?

Wie duurzaam (ver)bouwt, wint altijd. Maar vaak weten mensen niet hoe eraan te beginnen.

Renovatieadvies aan huis is de eerste stap in je renovatietraject waarin onze deskundige renovatieadviseur je op weg zet naar een toekomstbestendige en klimaatvriendelijke woning.

Echter heeft niet iedereen een volledig renovatieadvies of -traject nodig. Heb je een specifieke vraag over één of enkele aspecten van je woningrenovatie? Stel deze dan in het online infoloket van het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen (Provincie Oost-Vlaanderen). 

Gezien de grote vraag naar renovatieadvies kan de wachttijd voor een afspraak voor een renovatieadvies aan huis oplopen. Om je toch zo snel mogelijk verder te helpen, krijg je na inschrijving voor renovatieadvies per mail de mogelijkheid om een moment te kiezen voor een telefoon- of videogesprek met de renovatieadviseur. Tijdens dit gesprek kan je alvast een antwoord krijgen op je meest prangende vragen.

Indien nodig kan je in samenspraak met je adviseur een afspraak voor advies aan huis vastleggen.

Deze service is GRATIS voor de inwoners van Wortegem-Petegem!


Mijn warm huis

Er is ook de online tool ‘mijn warm huis’ waar je zelf kan berekenen hoe energiezuinig je huis is. Beantwoord enkele eenvoudige vragen, de tool doet de rest. 
Een eenvoudig en gepersonaliseerd stappenplan geeft per ingreep een overzicht van de geschatte investeringskost, de beschikbare premies en de jaarlijkse energie- en CO2 besparing. 

Bereken het zelf!