Het gemeentebestuur

  Beste bezoeker, van harte welkom op de website van onze gemeente.
  Velen onder jullie kennen Wortegem-Petegem ongetwijfeld goed.  Het is een prachtige gemeente waar het fijn om wonen is, waar iedereen iedereen kent ...

  En toch zal je bij het bezoeken van de website merken dat er héél wat meer is.
  Naast het tweemaandelijks informatieblad wordt u via deze weg op een vlugge wijze geïnformeerd over alles wat reilt en zeilt in Wortegem-Petegem.

  Voor bezoekers van buiten Wortegem-Petegem is dit zonder twijfel het middel bij uitstek om kennis te maken met onze mooie gemeente.

  Wortegem-Petegem.be is voor het gemeentebestuur géén digitaal paradepaardje maar wil een handig instrument zijn om alle informatie over Wortegem-Petegem te bundelen.

  Tenslotte zorgt deze website ook voor méér openheid door de publicatie van agenda's, verslagen en persberichten.  Het gemeentebestuur staat er immers op dichter bij de mensen te staan, meer voeling te hebben.
  Deze website is nog volop in ontwikkeling en zal dan ook stelselmatig worden uitgebouwd en uitgebreid met informatie over sport, jeugd, cultuur, enz. ...  Een regelmatig bezoekje is dan ook de moeite waard !

  Heeft u suggesties of opmerkingen ?  Contacteer ons telefonisch op 056/68.81.14 of mail naar gemeente@wortegem-petegem.be.  

  Veel surfgenot,

  Luc Vander Meeren,
  burgemeester.

  -----top