Overslaan en naar de inhoud gaan

Met nog enkele dagen op de teller, kunnen we nu reeds van een groot succes spreken voor het burgerbegrotingsproject ‘BuurtBouwers’. Enerzijds werden heel wat voorstellen ingediend (55 voorstellen, waarvan 40 weerhouden ter stemming), anderzijds lieten onze inwoners een grote betrokkenheid bij de stemronde zien: maar liefst 530 inwoners stemden op hun favoriete voorstellen!
 
Midden juni kregen de inwoners een tussentijdse stand voorgeschoteld, waardoor de stemronde een extra duwtje in de rug kreeg. Nu we zo dicht bij de eindstreep zijn, wordt het echt spannend! Sommige projecten hebben nog enkele unieke stemmen nodig om in aanmerking te komen. Daarom nog een laatste tussenstand op datum van 25 juni 2018.
 
Schepen Maarten Van Tieghem is alvast heel tevreden: 

“Dit zijn resultaten waar we trots op mogen zijn! Het is duidelijk dat onze inwoners de mogelijkheid tot participatie weten te appreciëren en dat ze ook de nodige betrokkenheid tonen om er effectief iets mee te doen.”

Je kan nog online stemmen tot en met 30 juni 2018. 
Opgelet: wie op papier stemt, moet het formulier voor vrijdag 29 juni om 12u00 in het gemeentehuis afgeven.

Over de tussenstand:
Bovenaan zie je de rangschikking van projecten die reeds 25 of meer unieke stemmen behaalden, onderaan de rangschikking van projecten die minder dan 25 unieke stemmen behaalden.
Opgelet: in dit overzicht is nog geen rekening gehouden met ongeldige stemmen.